1: Introducere

Prezentul site este detinut in mod legal de Seminee Princz SRL, avand sediuel social in Sat Petin, Comuna Paulesti, nr 82, jud. Satu Mare, si punct de lucru in Satu Mare, B-dul Closca, nr 45, jud. Satu Mare, Nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J30/28/2017, CIF RO36916433 .
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre Seminee Princz SRL, prin intermediul siteului www.seminee-princz.ro .
Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.seminee-princz.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti.

Accesand si navigand pe acest site, acceptati, termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam sa parasiti acest website.

2: Accesul

Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori functionale aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar responsabilitatea nu ne apartine.

3: Marca si dreptul de autor

Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea Seminee Princz SRL sau a afiliatiilor sai.

4:Confidentialitate

Datele personale introduse de catre utilizator pe WWW.SEMINEE-PRINCZ.RO vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., iar acestea nu vor fi furnizate sau vandute unei terte parti.
SEMINEE PRINCZ SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

5: Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre www.seminee-princz.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
In cazul vanzarii unor produse utilizate sau cu defecte minore de fabricatie (vizuale), produse expozitionale sau reconditionate clientul va fi informat despre conditiile de garantie si returnare in momentul achzitionarii produsului.

6: Transferul Proprietatii

Cumparatorul intra in proprietatea bunurilor doar dupa efectuarea platii in locatia indicata de Vanzator (ramburs).
In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

7: Conciliere amiabila

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati puteti lua legatura pentru o conciliera interna gratuita cu Janos Princz, telefon: 0745893473 , email: magazin@seminee-princz.ro

8: Feedback


Feedback-ul tau este foarte important pentru noi si il asteptam prin email la magazin@seminee-princz.ro impreuna cu eventualele poze ale lucrarii efectuate.
Vei primi un raspuns oficial in maxim 48 de ore lucratoare de la primirea feedback-ului.