seminee si sobe de teracota

Semineele si sobele de teracota pe langa faptul ca dau caldura , ele mai au rol atat practic cat si estetic, astfel complectand elementele decorative din interiorul casei.
Seminee Princz comercializeaza si monteaza o gama extinsa de seminee si sobe de teracota incepand de la stilurile moderne, clasice, rustice, din ceramica, tip centrala, si pana la cele personalizate.

proiectare 3D

Realizăm proiecte 3D pentru ca viitoarea construcție aleasă să corespundă dorințelor și gusturilor beneficiarilor, dar și să se integreze în designul camerei și al locuinței. Avâmd o experiență îndelungată în domeniu am relizat o multitudine de modele deosebite, moderne,rustice sau clasice cu un aspect plăcut.
Astfel vă sugerăm să vă lăsați ideilee dvs. pe mâna noastră și vă asigurăm că acestea se vor concretiza, rezultând o construcție care vă va încălzii atât locuința cât și inima.

constructii seminee si sobe de teracota traditionale

Executăm construcții de șeminee și sobe de teracotă tradiționale cu canale de fum. Această metodă permite recuperarea și iradierea căldurii în proporție de aproximativ 75%. Trebuie să menționăm faptul căci căldura primită de la acest fel de construcții este asemănătoare cu razele solareși din această cauză dă o senzație de o căldură mai mare decât cea redată de calorifere. La aceste tipuri de construcții, partea exterioară se poate încălzii la aproximativ 180 °C.

constructii seminee cu aer cald

Construim seminee cu ventilatie de aer cald care asigura o incalzire pe toata suprafata locuintei. La aceste sisteme se extrage căldura din interiorul șemineului cu ajutorul unor ventilatoare speciale și se împarte în încăperile care trebuiesc încălzite.

constructii termoseminee

Efectuam sisteme de incalzire tip termosemineu pentru incalzire centrala, ele pot incalzi toata suprafta locuintei avand posibilitatea de a fi legate in paralel cu incalzirile actuale pe gaz sau panouri solare. Termoșeminee sunt acele tipuri de șeminee care au un focar de tip centrală terică pentru încălzirea apei și distribuirea acesteia în calorifere.