Seminee Princz
construim sisteme de foc de aproape 70 de ani

Suntem o generație veche de sobari și montatori de șeminee, moștenind această meserie din tată în fiu. Istoria noastră începe de fapt în anii ’50 cu bunicul meu.
De la el am preluat ștafeta în anul 1995 și am înființat un P.F.A, iar în anul 2017 am trecut de la P.F.A la S.R.L, deschizând apoi un magazin de șeminee, accesorii de șeminee și sobe de teracotă, în Satu Mare.
Construim sisteme de foc de aproape 70 de ani astfel am trecut prin toate greselile, si am invatat solutionarea acestora pentru a putea oferi calitatea si siguranta caldurii casei dumneavoastra. Tinand cont de noutatile aparute ne perfectionam periodic pentru a satisface nevoile clientilor.

Calitatea ne diferentiaza de concurenta

Lucram doar cu materiale speciale rezistente la temperaturi inalte cum ar fii placile izolatoare speciale pentru seminee, placile ceramice, placile de samota si alte materiale certificate de normele europene.

Ca sa raspundem tuturor cerintelor clientilor executam lucrari:

  • Cu depozitarea caldurii in masa
  • Traditionale cu canale de fum
  • Cu incalzire prin conducerea aerului cald
  • Termoseminee cu tehnica de apa prin calorifere si incalzire in pardosea
Ce oferim in plus fata de altii?
  • Oferim ajutor in alegerea modelelor de seminee si sobe, a designului potrivit in functie de spatiu si preferinte, pentru a avea o eficienta cat mai buna.
  • Proiectare in 3D personalizata.
  • Suport tehnic online si consultanta de specialitate specific semineului tau, chiar si pentru constructorii amatori, raspunzand in cel mai scurt timp la intrebarile dvs.
Parteneri
Calificari

In decursul anilor ne-am perfectionat obtinand diferite diplome cum ar fi:

brunner__00000_00000
ortner_00000
hoxter_00000
expo fabricat in satu mare_00000
certificat cosar_00000